Dessert

Crème brûlée

En lyxig vaniljkräm med en karamelliserad sockertopp. Den tillagas i små formar och bränns med en brännare för att få den krispiga ytan.

70 kr
Tarte Tatin

En omvänd äppelpaj där äpplena karamelliseras först i smör och socker innan de täcks med smördeg och bakas i ugnen. När den vänds upp och ner får du en vacker och läcker dessert.

70 kr
Macarons

Små, färgglada kakor med en krispig yta och mjuk, krämig fyllning. De kommer i många smaker, såsom hallon, pistage, choklad och vanilj.

60 kr
Madeleines

Små, mjuka kakor som ofta serveras i sina karaktäristiska skalformade formar. De är perfekta för att doppa i te eller kaffe.

50 kr
Mousse au chocolat

En lätt och luftig chokladmousse gjord på mörk choklad och vispgrädde. Den är både krämig och rik på smak.

70 kr
Profiteroles

Små puffar av chouxdeg fyllda med vaniljkräm eller glass och ofta toppade med smält choklad.

80 kr
Clafoutis

En typ av fransk pudding där bär, ofta körsbär, täcks med en smet och bakas till en gyllene och fluffig dessert. Den är lite som en blandning mellan en paj och en grötig kaka.

55 kr
Île flottante

En klassisk fransk dessert som består av mjuka marängbollar (merengue) som flyter på en krämig vaniljsås, ofta med karamelliserade sockerbitar på toppen.

77 kr
Chocolat fondant

En chokladkaka med ett smält hjärta av choklad. Den serveras ofta med en kula vaniljglass för att balansera den rika chokladsmaken.

91 kr
Tarte au citron meringuée

En syrlig citronpaj med ett lager av fluffig maräng på toppen. Kombinationen av den syrliga fyllningen och den söta marängen är magisk!

200 kr