Varmrätter

Boeuf Bourguignon

En mustig biffgryta kokt med rödvin, lök, morötter och svamp.

250 kr
Coq au Vin

En kycklinggryta kokt i rödvin med lök, morötter, svamp

200 kr
Moules Marinières

Musslor kokta i vitt vin, vitlök, schalottenlök och persilja, ofta serverade med pommes frites.

199 kr
Ratatouille

Musslor kokta i vitt vin, vitlök, schalottenlök och persilja, ofta serverade med pommes frites.

200 kr
Duck Confit

Anka som långsamt kokas i sitt eget fett tills den blir otroligt mör och saftig, ofta serverad med potatis eller en fransk sallad.

250 kr
Cassoulet

En robust gryta från södra Frankrike som innehåller bönor, fläskkött, korv och ibland lamm.

200 kr
Poulet Rôti

En robust gryta från södra Frankrike som innehåller bönor, fläskkött, korv och ibland lamm.

250 kr
Quiche Lorraine

En enkel, men otroligt smakfull rätt där plattfisk (ofta sjötunga) steks i smör och serveras med en citronsås och ibland lite persilja.

170 kr
Chateaubriand

En exklusiv biff från oxfilé, ofta serverad för två personer med en god sås, grönsaker och potatis.

250 kr
Tartiflette

En klassisk rätt från Alperna, som består av potatis, lök, bacon och Reblochonost, allt grillas tillsammans i en ugn för att skapa en härlig, krämig gratäng.

200 kr