Boeuf BourguignonEn mustig biffgryta kokt med rödvin, lök, morötter och svamp. |
250 kr |
---|---|
Coq au VinEn kycklinggryta kokt i rödvin med lök, morötter, svamp |
200 kr |
Moules MarinièresMusslor kokta i vitt vin, vitlök, schalottenlök och persilja, ofta serverade med pommes frites. |
199 kr |
RatatouilleMusslor kokta i vitt vin, vitlök, schalottenlök och persilja, ofta serverade med pommes frites. |
200 kr |
Duck ConfitAnka som långsamt kokas i sitt eget fett tills den blir otroligt mör och saftig, ofta serverad med potatis eller en fransk sallad. |
250 kr |
CassouletEn robust gryta från södra Frankrike som innehåller bönor, fläskkött, korv och ibland lamm. |
200 kr |
Poulet RôtiEn robust gryta från södra Frankrike som innehåller bönor, fläskkött, korv och ibland lamm. |
250 kr |
Quiche LorraineEn enkel, men otroligt smakfull rätt där plattfisk (ofta sjötunga) steks i smör och serveras med en citronsås och ibland lite persilja. |
170 kr |
ChateaubriandEn exklusiv biff från oxfilé, ofta serverad för två personer med en god sås, grönsaker och potatis. |
250 kr |
TartifletteEn klassisk rätt från Alperna, som består av potatis, lök, bacon och Reblochonost, allt grillas tillsammans i en ugn för att skapa en härlig, krämig gratäng. |
200 kr |