Förrätter

Soupe à l'oignon

En mustig och smakrik soppa med karamelliserad lök, ibland gratinerad med ett lager smält ost och serverad med ett krispigt bröd.

90 kr
Quiche Lorraine

En klassisk paj med en fyllning av ägg, grädde, bacon och ost. Den är både krämig och smakrik och kan serveras varm eller kall.

85 kr
Escargots de Bourgogne

Sniglar med smör, vitlök, persilja och örter. De serveras i sina skal eller i speciella snigelformade fat.

99 kr
Salade de chèvre chaud

En sallad med varma getostskivor på rostat bröd, ofta toppad med honung, valnötter och en enkel vinägrett.

90 kr
Tartare de saumon

Lax tartar, där rå lax blandas med lök, kapris, citron och kryddor för att skapa en fräsch och smakrik förrätt.

100 kr
Moules marinières

Musslor kokta i vitt vin, vitlök, lök, persilja och smör. Serveras ofta med ett gott bröd för att suga upp såsen.

90 kr
Pâté en croûte

En pâté inbakad i en smörig deg, ofta fylld med en blandning av kött, lever och kryddor. En del varianter kan vara både kall och varm.

80 kr